Pas op! Heet!!

The Witcher 3: Wild Hunt Pre-Order, Mortal Kombat X en Dragonball Xenoverse!
Allemaal te winnen met Tara Babcock!

Het wordt heet hier of niet?!?! Juist, want Tara Babcock is hier en ze heeft wat speciaals voor je! Dus als jij niet meer kunt wachten op een paar “hete” titels, dan is dit je kans om ze te pakken te krijgen!

En hier zie je waarom je er misschien wel voor wilt vechten:

Een van demeest verwachtte titels van dit jaar is: The Witcher 3: Wild Huntis nu binnen handbereik! Het is tijd om te beginnen met het laatste deel van deze trilogie.Geralt van Rivia, de premiejager, neemt je mee op een geweldige reis door het magische en gevaarlijke land waarbij elke keus zijn consequenties heeft...Super mooie beelden, een open wereld gebasseerd op een verhaallijn, multi-dimensionale karakters en een geweldig vechtsysteem. ...Dit spel is een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Als het op ervaring aankomt, dan heb je het over Mortal Kombat X Het nieuwste deel van deze bijzondere vechtspellen serie is geweldadiger dan ooit, en geeft je een totaal nieuw perspectief van een gevecht. Voor de allereerste keer geeft deze game de spelers de mogelijkheid om tactiek te combineren met techniek. Hoewel sommige dingen nooit zullen veranderen, je goede oude vrienden Sub- Zero of Scorpionzullen ongetwijfeld voorbij komen om gedag te zeggen! Stap in de wereld waarbij elk gevecht telt, en waar de krachten van het goed en kwaad elk gevecht domineren!

Waar het kwaad zich verspreidt is een held nodig! Dit is precies waar we Goku tegen komen! Volg hem en redt de geschiedenis van de Dragonball! Verlicht de duisternis, reis door tijd en ruimte, verken geweldige werelden en versla vijanden zoals:Vegeta, Frieza en Cell tijdens spectaculaire gevechten in Dragon Ball Xenoverse!

Waar kun je dit bemachtigen? Precies hier!

Tara Babcock is een superhete League of Legend en Starcraft speler en ze is professioneel model. Als zij speelt, nou dan kijkt echt iedereen! En voor iedereen die haar nog niet kent, kijk echt even op haar Twitch kanaal. Op aanraden van Kinguin!

Hot girl hot games

De actie begint op 14 April en eindigt op 20 April.