Κερδίστε ακουστικά της SteelSeries και 6 καταπληκτικους τίτλους!

Μαζί με Steelseries έχουμε ετοιμάσει μια πραγματική γιορτή παιχνιδιών για εσάς. Μπείτε στο διαγωνισμό και λύστε το quiz απαντώντας σε 10 ερωτήσεις. Επτά απίθανα δώρα περιμένουν!

Ας δούμε τι είναι στο μενού!


SteelSeries SIBERIA V3 PRISM

Τα Siberia v3 Prism ακτινοβολουν με 16,8 εκατ λαμπερά χρώματα σε διάφορες προσαρμοσμένες λειτουργίες, ενώ προσφέρουν την άνεση και την θρυλική ποιότητα ήχου της σειράς Siberian. Αυτός ο συνδυασμός κάνει τα Siberia V3 Prism εξαιρετικά για παιχνίδια.

Star Wars: Battlefront

Το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του 2015, ένας μεζές για όλους τους οπαδούς τον Star Wars. Τα παιδικά σου όνειρα επιτέλους γίνονται πραγματικότητα! Το παιχνίδι είναι γεμάτο θεαματικές μάχες, θρυλικούς ήρωες και από τις δύο πλευρές, καταπληκτικά οχήματα και εντυπωσιακά εφέ.

Need for Speed

Ανακαλύψτε τον νυκτερινό ανοιχτό κόσμο του αστικού πολιτισμού αυτοκινήτων του Need for Speed ™. Χαράξτε το δικό σας μοναδικό μονοπάτι κερδίζοντας φήμη. Ventura Bay είναι αστική παιδική χαρά σας από το κέντρο της πόλης μεχρι το λιμάνι και τα φαράγγια.

Anno 2205

Στο Anno 2205 γίνετε μέρος του επόμενου βήματος του ανθρώπου στο μέλλον, με την υπόσχεση ενός καλύτερου αύριο. Ταξιδέψτε στο διάστημα και να αναπτύξτε μια αυτοκρατορία στη Σελήνη στο συναρπαστικό αγώνα για δύναμη!

Call of Duty : Black Ops III

Στο τρίτο μέρος της σειράς θα βρείτε τον εαυτό σας σε ένα σκοτεινό και ρεαλιστικό κόσμο. Οι γραμμές είναι ασαφείς μεταξύ ανθρώπου και της τεχνολογίας που δημιουργήσαμε για να παραμείνουμε ένα βήμα μπροστά, σε έναν κόσμο όπου η στρατιωτική ρομποτική αιχμής καθορίζει τον τρόπο διεξαγωγής του πολέμου.

Fallout 4

Λένε ότι ο πόλεμος δεν αλλάζει ποτέ, και έχουν δίκιο. Ο κόσμος όπως το ξέρατε καταστράφηκε από πυρηνικό πόλεμο. Όταν ανοίγετε την πόρτα του Vault 111, κάθε δευτερόλεπτο θα είναι ένας αγώνας για την επιβίωση και κάθε επιλογή θα είναι δική σας. Μόνο εσείς μπορείτε να καθορίσετε τη μοίρα του Wasteland.

The Crew: Wild Run

Το νέο DLC θα περιλαμβάνει monster trucks, μοτοσικλέτες, καθώς και τα αυτοκίνητα drift


Η Steel Series έχει τροφοδοτήσει το gaming industry, με την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για eSports. Προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά επιτρέπει στους παίκτες να ενισχύσουν την εμπειρία παιχνιδιού τους και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους στο έπακρο!

Κάντε κλικ στο banner για να λάβετε μέρος! Bon apetit!

Το giveaway αρχίζει την 17η Νοεμβρίου και λήγει στις 29 Nοεμβρίου. Καλή τύχη παιδιά!