Sniper Ghost Warrior 2 - Ο ακροβολιστής!

Το Sniper Ghost Warrior 2 είναι το μόνο παιχνίδι διαφόρων πλατφορμών, πρώτου προσώπου, αποκλειστικά σχεδιασμένο γύρω από την εμπειρία ενός ακροβολιστή. Απαιτεί την ευστοχία του προκατόχου του και την μεταφέρει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο μέσω διαφόρων προκλήσεων. Μια ανασχεδιασμένη τεχνητή νοημοσύνη και το εντυπωσιακό “μια βολή, ένας νεκρός” που έκανε το αρχικό παιχνίδι μια τεράστια επιτυχία, πουλώντας 3εκ. αντίγραφα παγκοσμίως. Εκμεταλλευόμενο τις δυνατότητες της CryENGINE3, το Sniper: Ghost Warrior 2 παραδίδει φοβερά γραφικά περιβάλλοντα.


Συγκρίνετε τις τιμές του παιχνιδιού εδώ!

 

Κύρια Χαρακτηριστικά


Σύστημα αναγνώρισης κίνησης σκανδάλης: Μια πρωτοπορία η οποία ανάλογα με το πως ο παίκτης χρησιμοποιεί τον μοχλό μπορεί να επηρεάσει την βολή κατά την διάρκεια προβολής στην οθόνη. Όπως και στον πραγματικό κόσμο έτσι και στο παιχνίδι απαιτείται μια σταθερή πίεση στον μοχλό κατά την διάρκεια της βολής ώστε το βλήμα να βρει στόχο. Τραντάζοντας την σκανδάλη, το βλήμα θα χάσει τον στόχο του και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τεθεί σε συναγερμό ο εχθρός.

Ρεαλιστική Βαλλιστική: Το σήμα κατατεθέν της σειράς Sniper είναι ο ρεαλισμός της δυναμικής βολών που έχει. Ταχύτητα ανέμου, απόσταση, βαρύτητα και πτώση βλήματος, παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοση μιας βολής.

Εξευγενισμένη μηχανική βολών: Μια κατάλληλη τεχνική αναπνοής ώστε να σταθεροποιήσετε τον ρυθμό της καρδιάς σας, είναι εξίσου σημαντική με τον χρονικό υπολογισμό προσβολής του στόχου σας. Οι καλύτεροι ακροβολιστές ελέγχουν ταυτόχρονα και την αναπνοή τους και τον εγκέφαλο τους. Από την αναγνώριση του στόχου μέχρι την αργή και σταθερή πίεση στην σκανδάλη, ο ακροβολιστής πρέπει συγκεντρωθεί ώστε να καταφέρει το ιδανικό “μια βολή, ένας νεκρός”.

Βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη των εχθρών: Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης αναδημιουργήθηκε από και εμπλουτίστηκε με νέα εργαλεία από το μηδέν. Πολλές από τις βελτιώσεις ήταν εφικτές λόγο της μεταφοράς στην μηχανή γραφικών CryENGINE3. Να είστε έτοιμοι για τα πάντα, από πλευρικές κινήσεις μέχρι μετωπικές επιθέσεις, καθώς ο εχθρός προσπαθεί να σας εμπλέξει σε κοντινές μάχες όπου το τυφέκιο σας είναι λιγότερο αποτελεσματικό.

Περιβάλλοντα γεμάτα εχθρούς: Το Sniper: Ghost Warrior 2 προσθέτει νέα αστικά περιβάλλοντα όπως το Σαράγιεβο, διάφορα εδάφη βουνών, πλούσιες και θανατηφόρες ζούγκλες και άλλα.

Διάφορα επίπεδα δυσκολίας: Για να διαφοροποιηθεί το παιχνίδι και να είναι προσιτό σε περισσότερους παίκτες, η CI Games παρουσιάζει 3 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, τα οποία αλλάζουν εντελώς το παιχνίδι. Εσείς αποφασίζεται πως θα παίξετε – γίνετε ο απόλυτος κυνηγός στο εύκολο ή δοκιμάστε την ικανότητα σας στο expert.

Κάμερα βλήματος: το αγαπημένο χαρακτηριστικό όλων επιστρέφει για να ανταμείψει τις καλύτερες βολές και να δείξει το πεδίο της μάχης μέσα από μία νέα οπτική. Δείτε τι μπορεί να κάνει η μεταφορά κινητικής ενέργειας – η πραγματική δύναμη μιας σφαίρας – σε έναν εχθρό 1000 μέτρα η ακόμα μακρύτερα.

Διάτρηση βλήματος: Απόκρυψη δεν σημαίνει και κατ' ανάγκη κάλυψη. Στο Sniper: Ghost Warrior 2 οι σφαίρες συμπεριφέρονται όπως και στην πραγματική ζωή και μπορούν να εξοντώσουν εχθρούς που κρύβονται πίσω από διάφορους τύπους κάλυψης. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ευθυγραμμίσετε τους εχθρούς σας και να τους εξοντώσετε με ένα μόνο βλήμα. Περιμένετε μέχρι να το δείτε στην κάμερα βλήματος!

Διευρυμένος κατάλογος τυφεκίων: Δοκιμάστε τα πιο εξελιγμένα τυφέκια που υπάρχουν, όλα αναδημιουργήθηκαν ώστε να προσομοιώνουν ακριβώς τα προηγμένα όπλα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα πεδία μαχών.

Νέος εξοπλισμός: Η νύχτα θα γίνει μέρα με την εισαγωγή οπτικών νυχτερινής και θερμικής όρασης, επίσης θα έχετε ένα ζευγάρι ισχυρών διόπτρων, απαραίτητων για να εντοπίζεται τον εχθρό πριν προλάβει να το πράξει αυτός.

rho;

epsilon;

epsilon;ί