Ενημέρωση 03/10/2013

Αγαπητοί Gamers,

Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την προτίμηση σας στο kinguin.net/gr, χωρίς την βοήθεια σας δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε έως εδώ. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μας που μας τιμούν με την συνεργασία τους αλλά και όλους εσάς που ανιδιοτελώς μας υποστηρίζετε. Ο σκοπός του συγκεκριμένου μηνύματος είναι για να σας ενημερώσω σχετικά με κάποιες αλλαγές που θα υπάρξουν από τις αρχές Οκτωβρίου όσον αφορά την καλύτερη υποστήριξη σας αλλά και τα μελλοντικά μας σχέδια.

Ως υπεύθυνος του kinguin.net/gr το βασικό μου μέλημα εκτός της προώθησης είναι οι ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης, μιας και θέλω όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι. Η ελληνική υποστήριξη λόγο προσωπικού ήταν αδύνατη να υπάρχει 24/7 όπως αναφέραμε στην σελίδα μας, συνήθως το live chat λειτουργούσε από τις 9~5 και τα αιτήματα υποστήριξης λάμβαναν απάντηση με την πρώτη ευκαιρία αλλά και πάλι εκτός του 30λεπτου.

Εξ' ου και πήρα την πρωτοβουλία να σας ενημερώσω πως πλέον δεν θα υπάρχει ελληνικό live chat αλλά μόνο διεθνές ώστε να μπορείτε να βρείτε αντιπρόσωπο οποιαδήποτε στιγμή ή αν δεν βρείτε να σας δοθεί απάντηση όσο το δυνατόν συντομότερα. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα πρέπει να ομιλείτε αγγλικά είτε σε απ' ευθείας επικοινωνία είτε στο μήνυμα που θα αφήσετε(μέσω του live chat).

Όσον αφορά την υποστήριξη μέσω αιτήματος υποστήριξης(ticket), για την γρηγορότερη λήψη απάντησης(μέσα στα χρονικά όρια που περιγράφονται στην σελίδα) θα πρέπει να το γράψετε και αυτό στα αγγλικά. Αν όμως προτιμάτε τα ελληνικά και δεν σας πειράζει να περιμένετε λίγο παραπάνω, μην διστάσετε να το γράψετε στα ελληνικά, θα λάβετε απάντηση απλά με τον γνωστό ρυθμό.

Μην ξεχνάτε πως ακόμα μπορείτε να επικοινωνείτε στα ελληνικά μέσω του facebook fanpage μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και είναι και ένας από τους πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας σας με εμένα, ειδικά όταν αφορά απλές ερωτήσεις!

Για να σας βοηθήσουμε παραπάνω θα ετοιμάσουμε επεξηγηματικά βίντεο τα οποία θα αναρτηθούν στο κανάλι μας στο youtube για να κατανοήσετε όλες τις λειτουργίες του kinguin.net/gr εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να μας πείτε τις προτάσεις κάτω από αυτή την ανάρτηση. Πριν δημιουργηθούν τα βίντεο θα ανεβάσουμε μια λίστα με τα σημαντικότερα θέματα προς επεξήγηση ώστε να μας πείτε την γνώμη σας αλλά και να συμβάλετε εφόσον το θέλετε στον εμπλουτισμό αλλά ακόμα και στην δημιουργία τους.

Τέλος θέλω να σας παρακαλέσω, στην περίπτωση που το πρόβλημα σας δεν λύθηκε γιατί ο αντιπρόσωπος δεν κατάλαβε ή πέρασε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και δεν λάβατε απάντηση, να μην διστάσετε να μας το υπενθυμίσετε, άνθρωποι είμαστε και μπορεί να το ξεχάσαμε. Επίσης θα υπάρχουν συχνές-πυκνές αναρτήσεις στο blog μας όπου θα κρατάμε μια λίστα με τα θέματα και τις προτάσεις σας για να βλέπετε την πρόοδο τους.

Αν έχετε ερωτήσεις μην διστάσετε να τις αφήσετε παρακάτω. Την Δευτέρα που θα γίνει η κλήρωση μέσω twitch θα έχουμε και κάποιο χρόνο για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας μετά το τέλος αυτής. Ευχαριστώ για τον χρόνο και την υπομονή σας!

Με τιμή,
Ανέστης Ζιούλης
Yπεύθυνος του kinguin.net/gr