Μια νέα αρχή!

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην νέα μας σελίδα και να λύσουμε τυχόν απορίες και ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με μας. Μέσα από αυτό το blog θα σας ενημερώνουμε για τα νέα μας και ότι αφορά την μεγάλη μας αγάπη, τα games!

 

Η σελίδα μας, αν και σε δοκιμαστική φάση ακόμα, προχωρά σταθερά προς την ολοκλήρωση της. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε στους Έλληνες gamers την δυνατότητα να βρίσκουν γρήγορα και φθηνά τα αγαπημένα τους παιχνίδια! Μπορείτε να διαβάσετε πως δουλεύει το kinguin πατώντας εδώ.

 

Για να πάρετε μια γεύση δείτε λίγο τις τιμές για μερικά από τα παιχνίδια που πουλάμε στην ιστοσελίδα μας. Αυτό βέβαια δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τους προμηθευτές/πωλητές μας οι οποίοι περνούν από μια λεπτομερής διαδικασία εξακρίβωσης στοιχείων πριν μπορέσουν να πουλήσουν κάτι. Άλλωστε η ασφάλεια σας είναι πρωταρχικός στόχος μας και μπορείτε να διαβάσετε πώς ακριβώς διασφαλίζονται οι αγορές σας εδώ.

 

Επίσης με κάθε αγορά σας κερδίζετε Kingolds, το δικό μας ψηφιακό νόμισμα, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε και σαν προϊόν ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικές αγορές σας. Για να μάθετε πως δουλεύουν τα Kingolds πατήστε εδώ.

 

Έχετε κλειδιά παιχνιδιών και θέλετε να τα πουλήσετε; Αγοράσατε το ίδιο παιχνίδι δυο φορές και σας έχει ξεμείνει; Μπορείτε να βρείτε φθηνότερα κλειδιά απο τον ανταγωνισμό και να τα διαθέσετε μέσω του Kinguin; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να γίνετε πωλητής στο Kinguin!

 

Εάν έχετε ακόμα απορίες για το kinguin παρακαλώ διαβάστε τις "Συχνές Ερωτήσεις" ή στείλτε μας ένα e-mail στο [email protected]

Υ.Γ. Σύντομα θα ξεκινήσουμε και διάφορους διαγωνισμούς οπότε να είστε έτοιμοι!