Μεγάλη κλήρωση στο Kinguin!

Το Kinguin.gr σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές για παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε είναι για Steam, Origin ή DRM free είτε για πλατφόρμες XBOX360 και PS3. Ρίχνοντας μια ματιά στην σελίδα μας μπορείτε να δείτε τις ισχύουσες τιμές οι οποίες όμως μεταβάλλονται συνεχώς. Οι προμηθευτές μας ανταγωνίζονται μεταξύ τους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα χαμηλότερες τιμές για εσάς.

Έφτασε η στιγμή για την δεύτερη κλήρωση μας. Αφήνοντας πίσω την πρώτη από την οποία ήδη ένας τυχερός απολαμβάνει το Call of Duty: Black Ops 2! Σκεφτήκαμε να κάνουμε χαρούμενους περισσότερους φίλους του Kinguin.gr έτσι και θα μοιράσουμε 3 βραβεία αυτή την φορά.

 

Δείτε τα δώρα αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στην κλήρωση παρακάτω.

Δώρα:

1ος τυχερός: Το παιχνίδι της επιλογής του + Metro 2033

2ος τυχερός: 10.000 Kingolds + Metro 2033

3ος τυχερός: 5.000 Kingolds + Μetro 2033

Προϋποθέσεις:

1. Κάντε Like στην σελίδα του Kinguin.gr στο Facebook.

(εφόσον έχετε ήδη κάνει προχωρήστε στο επόμενο βήμα)

2. Σχολιάστε στο θέμα με το παιχνίδι που θα θέλατε να κερδίσετε.

(Το παιχνίδι πρέπει να υπάρχει στην λίστα παιχνιδιών του Kinguin.gr)

3. Κάντε share(κοινοποίηση) το θέμα στον τοίχο σας.

(Πατήστε επάνω στους συνδέσμους για να βρείτε εύκολα την σελίδα στο Facebook αλλά και το post που πρέπει να σχολιάσετε και να κάνετε share)

 

Λεπτομέρειες:

Η κλήρωση θα γίνει στις 15/04/2013 στις 21.00 και όπως και την προηγούμενη φορά θα γίνει μέσω livestream στην σελίδα του twitch.tv για λόγους διαφάνειας! Για να μπορέσετε να αποδεχτείτε τα kingolds της δεύτερης και τρίτης θέσης θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει πρώτα έναν λογαριασμό στο kinguin.net/gr, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα kingolds διαβάστε εδώ.

Για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσα από το Facebook ή μέσω της εξυπηρέτησης πελατών.