Μια νέα μέθοδος πληρωμής - Bitcoins

Kinguin και BitPay ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας δώσουν την ελευθερία επιλογής

Kinguin είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια βίντεο. Σας αφήνουμε να πληρώνετε γι 'αυτές με όποιον τρόπο θέλετε - από τώρα και με Bitcoin. Έχουμε εισέλθει σε μια συνεργασία με BitPay να σας δώσει μια μεγαλύτερη επιλογή των μεθόδων πληρωμής.

Bitcoin είναι απλά"μετρητά στο Internet".Θεωρείται μία πολύ ασφαλής μέθοδος πληρωμής. Οι συναλλαγές με Bitcoin είναι ασφαλείς, μη αναστρέψιμες και δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πελατών. Η αμοιβή για κάθε συναλλαγή είναι μικρότερη από 1%!

BitPay - κάνει την πληρωμή με Bitcoin πανεύκολη και ασφαλή.

"Τα Bitcoins δεν ειναι κάποιο φουτουριστικό πρωτότυπο πια", λέει ο Kinguin's Senior Business Analyst Faheem Bakshi. - "Bitcoin είναι ήδη εδώ, λειτουργεί και απαιτείται από χιλιάδες παίκτες.

Πώς να αγοράσετε παιχνίδια με Bitcoin;

Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα Bitcoin πορτοφόλι. Εάν δεν έχετε έναν ακόμα προτείνουμε να το ανοιξετε στο https://copay.io/, η οποία είναι μία από τις πιο ασφαλείς ιστοσελίδες που είναι διαθέσιμες σήμερα. Αγοράστε bitcoins από έναν φίλο ή χρησιμοποιήσετε ένα online exchange website στη χώρα σας. Τώρα είστε τρία βήματα από την αγορά παιχνιδιών με bitcoins!
 

1. πηγαίνετε στο Kinguin.net/gr/, επιλέξετε τα παιχνίδια και διαλέξετε Bitcoin κατα την διάρκεια του checkout.

2. Σαρώστε το QR code με την εφαρμογή πορτοφολιού στο smartphone σας.

3. πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή"/"Send" για να επιβεβαιώσετε την αγορά.
 

Ειναι εύκολο και γρήγορο!

Καλή διασκέδαση!